Παναθηναϊκός: Με τρεις απουσίες ενόψει Ολυμπιακού

Παναθηναϊκός: Με τρεις απουσίες ενόψει Ολυμπιακού

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός προπόνηση

bet365

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (22/1, 20:15) έχοντας τις γνωστές, τρεις, απουσίες.

Η νίκη επί της Παρτίζαν και το εντυπωσιακό σερί στην Euroleague πέρασε ήδη στο παρελθόν. Οι «πράσινοι» έχουν επικεντρωθεί στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 15η αγωνιστική της Basket League στο κλειστό του ΟΑΚΑ όπου θα αναζητήσουν το 2/2 στο πρωτάθλημα και την -ουσιαστικά- εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας στα play-offs.

Ο Εργκίν Αταμάν πραγματοποίησε τη μία και μοναδική προπόνηση ενόψει του ντέρμπι έχοντας τις γνωστές απουσίες. Ο Λούκα Βιλντόζα ναι μεν τα πάει πολύ καλύτερα μετά την επέμβαση στο γόνατο ωστόσο η επιστροφή του στην ενεργό δράση αναμένεται σε τρεις εβδομάδες, ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι αναρρώνει από την σκωληκοειδίτιδα αλλά έχει και εκείνος... μέλλον μπροστά του, ενώ ο Λευτέρης Μαντζούκας πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα μετά την γρίπη που τον ταλαιπώρησε τις δύο τελευταίες εβδομάδες.

Όπερ και σημαίνει ότι ο Τούρκος τεχνικός θα ακολουθήσει στο ντέρμπι την ίδια... συνταγή με το τελευταίο ματς της Euroleague έχοντας την ίδια 12άδα στην διάθεσή του.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα