Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η LIVE pre-game εκπομπή του Gazzetta

Newsroom
«Αιώνιο» ντέρμπι με δύο LIVE εκπομπές στο Gazzetta!
Το Gazzetta σάς έβαλε στο κλίμα του μεγάλου «αιώνιου» ντέρμπι της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό με την πρώτη από τις δύο LIVE εκπομπές.

Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του μεγάλου ντέρμπι της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, οι Αντώνης Καλκαβούρας, Κωνσταντίνος Μελάγιες και Γιώργος Κούβαρης ανέλυσαν τι περιμένουμε να δούμε από τις δύο ομάδες στο ΟΑΚΑ και απάντησαν στις δικές σας ερωτήσεις, στην LIVE pre-game του Gazzetta!

Μην ξεχνάτε ότι αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης και Μιχάλης Γκιουλένογλου θα ανοίξουν τις... ιντερνετικές γραμμές και περιμένουν τα δικά σας σχόλια, ενώ οι Κωνσταντίνος Μελάγιες και Γιώργος Κούβαρης θα σχολιάσουν τα όσα θα γίνουν το βράδυ στο παρκέ του ΟΑΚΑ.

Και φυσικά, αύριο θα ακολουθήσει η... νηφάλια ανάλυση του ντέρμπι από το δίδυμο του Old School, με τους Δημήτρη Κωνσταντινίδη και Νίκο Παπαδογιάννη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα