Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Προστατευτικό δίχτυ πίσω από τον πάγκο των «ερυθρόλευκων»

Το δίχτυ του ΟΑΚΑ
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της Basket League (22/1, 20:15) και στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία ενώ τοποθετήθηκε προστατευτικό δίχτυ πίσω από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τη 15η αγωνιστική της Basket League, κουβαλώντας το +12 της νίκης στο ΣΕΦ στον α' γύρο και διεκδικώντας το 2/2 απέναντι στους Πειραιώτες στο πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» έφτασαν τις οκτώ νίκες στα τελευταία εννιά ματς στη EuroLeague μετά τη νίκη επί της Παρτίζαν την περασμένη Παρασκευή και απόψε υποδέχονται τους «ερυθρόλευκους».

Ήδη υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ σχεδόν δυο ώρες πριν από το τζάμπολ και έχει τοποθετηθεί προστατευτικό δίχτυ πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα