Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ πρωταγωνιστή επέστρεψαν οι «ερυθρόλευκοι» στο ημίχρονο (vids)

Δημήτρης Οικονόμου
Φίλιπ Πετρούσεφ
Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από τις διψήφιες διαφορές του Παναθηναϊκού και μείωσε σε 44-42 στο ημίχρονο του ντέρμπι της Basket League έχοντας πρωταγωνιστή τον Φίλιπ Πετρούσεφ.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μπήκε κάπως... μουδιασμένα στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής απέναντι στον Παναθηναϊκό, έμεινε πίσω με 20-6 στο σκορ αλλά επέστρεψε με τον Φίλιπ Πετρούσεφ πρωταγωνιστή.

Ο Σέρβος πέρασε στο παρκέ στη θέση «5» μιας και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ χρεώθηκε με δύο φάουλ και ο Μουστάφα Φαλ είναι τραυματίας. Ο Πετρούσεφ έκανε τρομερή δουλειά τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, εκεί όπου σκόραρε 13 πόντους με 4/6 δίποντα και 1/2 τρίποντα.

Μαζί με το σκοράρισμα, ο Πετρούσεφ μάζεψε άλλα 5 ριμπάουντ ενώ μοίρασε και 2 ασίστ, όντας ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού στο ημίχρονο μαζί με τον Γουίλιαμς Γκος που οδήγησε το δεύτερο rotation.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα