Μπαρτζώκας: «Προφανώς κρίθηκε η πρώτη θέση, είχαμε την ευκαιρία μας αν πετύχαινε καλάθι και φάουλ ο Γκος» (vid)

Newsroom
Μπαρτζώκας
Στη χαμένη ευκαιρία του Ολυμπιακού στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αφού παραδέχτηκε πως το πλεονέκτημα έδρας χάθηκε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό αν και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο ΟΑΚΑ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στέκεται στη χαμένη ευκαιρία για καλάθι και φάουλ από τον Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος.

Ο Μπαρτζώκας ανέφερε στην ΕΡΤ πως κρίθηκε το πλεονέκτημα έδρας, ενώ στάθηκε στα προβλήματα των Φαλ και Μιλουτίνοφ.

Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα στην ΕΡΤ

«Η αλήθεια είναι ότι κάναμε στην προσπάθειά μας. Είχαμε την ευκαιρία αν έβαζε γκολ-φάουλ ο Νάιτζελ, να περνάγαμε και μπροστά στο σκορ στο τέλος του παιχνιδιού. Κάναμε μία αξιοπρεπή προσπάθεια. Δυστυχώς είναι ο Φαλ έξω, χτύπησε και ο Μιλουτίνοβ. Πήγαμε σε πολύ αδόκιμα σχήματα. Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλή κατάσταση, αλλά πιστεύω θα τους βάζαμε μεγαλύτερη πίεση αν μπορούσαμε να είμαστε πλήρεις».

Για το αν κρίθηκε η πρώτη θέση: «Προφανώς. Ακόμα και να κερδίζαμε σήμερα πάλι θα ήταν δύσκολο να πάρουμε την πρώτη θέση. Εμείς θα έχουμε την ευκαιρία μας, αν είμαστε πλήρεις και συνεπείς, αν η ομάδα μας έχει όλο το ρόστερ της, θα είναι δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος για το πρωτάθλημα».

Για το αν υπάρχει νέα ενημέρωση για τον Μιλουτίνοφ: «Όχι ακόμα, θα δούμε».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα