Αταμάν: «Αισθανόμαστε πιο άνετα με τις 2 νίκες απέναντι στον Ολυμπιακό, μας μπέρδεψαν στο τέλος»

Newsroom
O Aταμάν
Ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στην εικόνα του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού και στο 2ο ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε πως η ομάδα του έπαιξε εξαιρετικά για 35 λεπτά, ενώ αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ.

«Αισθανόμαστε πιο άνετα με τις δύο νίκες απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Έχουμε συνέχεια. Να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό στην EuroLeague, όπου έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Βελιγράδι απέναντι στην Μακάμπι.

Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι για 35' λεπτά. Όταν ο Ολυμπιακός χρησιμοποίησε τον Παπανικολάου στο "5" και τον Πίτερς στο 4 μάς μπέρδεψε, βρήκε πολλούς εύκολους πόντους κι έτσι δημιουργήθηκαν διαφορετικές συνθήκες στο παιχνίδι.

Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική ξανα. Ξέρω ότι αυτό το ντέρμπι σημαίνει πολλά για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, για μένα είναι ένα 2-0, αλλά δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω. Παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και εκτός από το ποσο σημαντικό είναι για την ομάδα μου πρέπει να έχει και συνέχεια», ανέφερε στην ΕΡΤ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα