Basket League: Ο «διπλός» Τολιόπουλος MVP της 15ης αγωνιστικής (vid)

Basket League: Ο «διπλός» Τολιόπουλος MVP της 15ης αγωνιστικής (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
1

bet365

Ο Βασίλης Τολιόπουλος αναδείχθηκε σε κορυφαίος παίκτης της 15ης αγωνιστικής στη Basket League.

Η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League, ολοκληρώθηκε με το μεγάλο ντέρμπι της Δευτέρας (22/1) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, το οποίο έληξε 85-80 υπέρ του «τριφυλλιού».

Πέραν όμως των δύο «αιωνίων» αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε και στους υπόλοιπους αγώνες του τριημέρου, ένας εξ αυτών το ματς στα Λιόσια μεταξύ της ΑΕΚ Betsson και του Άρη.

Έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να φύγει νικήτρια από την Αθήνα, έχοντας επικρατήσει με 93-91, έχοντας σε τρομερή βραδιά τον Βασίλη Τολιόπουλο, ο οποίος μέσα σε 30:52 λεπτά μπόρεσε να σημειώσει 25 πόντους ενώ παράλληλα μοίρασε και 10 ασίστ, κάνοντας έτσι το double-double.

Με αυτόν τον τρόπο ο Έλληνας γκαρντ του Άρη συγκέντρωσε 39 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης, τους περισσότερους από όλους τους άλλους παίκτες που έγραψαν συμμετοχή στους τελευταίους αγώνες.

 

Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Βασίλη Τολιόπουλου

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα