Πετρούσεφ: Υπεύθυνος για 26 πόντους του Ολυμπιακού, τον ζόρισε μόνο ο Λεσόρ (vid)

Πετρούσεφ: Υπεύθυνος για 26 πόντους του Ολυμπιακού, τον ζόρισε μόνο ο Λεσόρ (vid)

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ.
Ο Φιλίπ Πετρούσεφ ανέλαβε να καλύψει το κενό όχι ενός, αλλά δύο σέντερ και μολονότι δεν πάτησε μπόλικο χώρο... παρκέ ήταν αποτελεσματικός. Το Gazzetta αναλύει με τη βοήθεια του HudlInstat.

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποχρεώθηκε να κολυμπήσει σε... βαθιά νερά. Δίχως βοηθήματα. Ίσως αυτό να αποζητούσε ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ, λίγη παραπάνω πίεση.

Η απουσία του Μουσταφά Φαλ από το ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό (85-80) τον ανέβασε στο ροτέισον. Και ο τραυματισμός του Νίκολα Μιλουτίνοφ τον έφερε πρώτο και καλύτερο. Έστω και για περίπου 10 αγωνιστικά λεπτά, προτού αποβληθεί με πέντε φάουλ.

Ο Πετρούσεφ ολοκλήρωσε το ντέρμπι με 18 πόντους (6/10 διπ., 1/2 τριπ. 5/5 βολές), αλλά στην ουσία είχε συμμετοχή σε 26 πόντους της ομάδας του. Οι τρεις ασίστ που έδωσε... μεταφράστηκαν σε 8 πόντους, ένα δίποντο του Κάνααν και δύο τρίποντα από τον Άλεκ Πίτερς (το ένα είναι η φάση της ένστασης του Παναθηναϊκού).

Τα σουτ του Πετρούσεφ.

Ουσιαστικά ο Πετρούσεφ έδειξε κάποια... ψήγματα απ' αυτό που κάνει εξαιρετικά ο Φαλ, δηλαδή να μοιράζει την μπάλα στα... φτερά της επίθεσης, είτε από στατική θέση, είτε μετά από split out.

Ο Πετρούσεφ βρέθηκε αντίπαλος με τον Κώστα Αντετοκούνμπο (1/2 διπ., 1/1 τριπ.), τον Ντίνο Μήτογλου (2/2 διπ.), τον Τζέριαν Γκραντ (1/1 διπ.), τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (0/1 διπ.), τον Μάριους Γκριγκόνις (0/1 τριπ). Ενώ ο Ματίας Λεσόρ ήταν αυτός που τον αντιμετώπισε καλύτερα απ' όλους, καθώς τον υποχρέωσε σε 1/3 δίποντα.

Όσο για τις ασίστ που πήρε ο Σέρβος; Ο Τόμας Γουόκαπ είναι υπεύθυνος για δύο προσπάθειες (1/1 διπ., 1/1 τριπ.) και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος για άλλες δύο (2/2 διπ.).

Παράλληλα, ο Πετρούσεφ σημείωσε τους 10 από τους 18 πόντους στη 2η περίοδο (4/6 διπ., 0/1 τριπ., 2/2 βολές).

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα