ΑΕΚ: Κλείνει ο Ζούρος

ΑΕΚ: Κλείνει ο Ζούρος

ΑΕΚ: Κλείνει ο Ζούρος

bet365

Ο Ηλίας Ζούρος θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ. Οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία αρχικά μέχρι το καλοκαίρι, υπάρχει προοπτική και για την επόμενη σεζόν.

Ο Ηλίας Ζούρος ήταν ανάμεσα στα ονόματα της λίστας της ΑΕΚ Betsson για τη θέση του προπονητή, μετά την απομάκρυνση του Ζοάν Πλάθα.

Το «διαζύγιο» με τον Ισπανό προπονητή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά στην Ένωση δεν έχουν περιθώριο να χάσουν χρόνο, καθώς έχουν μπροστά τους δύο σημαντικά ματς, κόντρα σε Καρδίτσα και Χάποελ Χολόν.

Ο Ζούρος, ο οποίος αποχώρησε από τον πάγκο της Γεωργίας, μετά το τέλος του Mundobasket 2023, συμφώνησε αρχικά μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο οι δύο πλευρές έχουν και προοπτική για την ανανέωση της συμφωνίας και για τη σεζόν 2024-2025.

O 57χρονος προπονητής έχει περάσει από τον πάγκο του Ολυμπιακού, της Σάτζες Βυρηττού, της Νήαρ Ηστ, του Άρη, του Πανελληνίου, της Ζαλγκίρις, της Εφές, της Τόφας, της Μπουντούτσνοστ, του Περιστερίου και του Προμηθέα.

Ενώ έχει διατελέσει ομοσπονδιακός προπονητής στην Ελλάδα και τη Γεωργία.

Τέλος ο Χολ

Ο Ζούρος αναμένεται αύριο κιόλας, Πέμπτη, να κάνει και την πρώτη προπόνησή με την ΑΕΚ, η οποία θα προχωρήσει στην αποδέσμευση του Λάνγκστον Χολ, με τον Όστιν Χόλινς να δηλώνεται στη θέση του στην Stoiximan Basket League.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα