Αταμάν: Ένιωσε αδιαθεσία και δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου

Αταμάν: Ένιωσε αδιαθεσία και δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου

Γιώργος Κούβαρης
Αταμάν

bet365

Ο Εργκίν Αταμάν ένιωσε αδιαθεσία μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας και δεν μπόρεσε να πάει στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Παναθηναϊκός έκανε μια... χαλαρή προπόνηση στην Πάτρα κερδίζοντας τον Απόλλωνα με 87-55, με τον Τούρκο τεχνικό να «ανοίγει» το rotation ενόψει και της «διαβολοβδομάδας» στην Euroleague. Βέβαια μετά το τέλος ένιωσε μια αδιαθεσία και δεν μπόρεσε να παραστεί στη συνέντευξη Τύπου.

Το «παρών» έδωσε ο άμεσος συνεργάτης του, Χρήστος Σερέλης, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Θέλαμε να ήμασταν σοβαροί όπως και σε κάθε παιχνίδι της Basket League ξεκινώντας από την άμυνά μας. Γνωρίζαμε ότι ο Απόλλωνας βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση αλλά ακόμα και αυτές οι ομάδες μπορούν να σου δημιουργήσουν προβλήματα εάν δεν είσαι σοβαρός».

Και κατέληξε: «Ευτυχώς και παρόλο που είχαμε προβλήματα τραυματισμών και θέμα κόπωσης και ενέργειας, καθαρίσαμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Δώσαμε το δικαίωμα και την ευκαιρία να παίξουν όλοι οι παίκτες και να έχουν χρόνο συμμετοχής. Και αυτό διότι την επόμενη εβδομάδα με τη διπλή αγωνιστική και τα δύσκολα ματς στην Basket League θα έχουμε ένα δύσκολο κομμάτι μέχρι το Final 8.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα