Παναθηναϊκός-Άρης: Τα τεράστια τρίποντα του Τολιόπουλου στην τέταρτη περίοδο (vid)

.

bet365

Ο Βασίλης Τολιόπουλος έβαλε... φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο «διπλό» του Άρη στο ΟΑΚΑ, σκοράροντας μεγάλα τρίποντα στη τέταρτη περίοδο.

Ο Άρης έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού AKTOR στη Stoiximan Basket League, επικρατώντας με 70-73 και σημειώνοντας την πρώτη νίκη του στην έδρα των «πράσινων» στα χρόνια του επαγγελματικού πρωταθλήματος μετά το 1997!

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν κομβικός στη νίκη του Άρη, τελειώνοντας τον αγώνα με 12 πόντους, 0/1 δίποντο, 4/7 τρίποντα, 1 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 λάθη στα 21:18 που έμεινε στο παρκέ.

Ο Έλληνας γκαρντ πέτυχε μεγάλα τρίποντα στην τέταρτη περίοδο, κλειδώνοντας ουσιαστικά την τεράστια νίκη των «κίτρινων» πριν από τον αγώνα με την Τρέντο (7/2) στο Παλέ όπου η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα παλέψει για το πλεονέκτημα έδρας στα νοκ άουτ του EuroCup.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα