Ο Κάνααν απάντησε στην κριτική Αταμάν: «Όλοι είχαμε τέτοια ματς, πήγαινε παρακάτω»

Κάνααν: «Έκανε κρύο έξω και είπα να φέρω λίγη ζέστη στο γήπεδο»!
Ο Αϊζάια Κάνααν «απάντησε» στην κριτική που άσκησε ο Εργκίν Αταμάν, για τον ορισμό του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη τη Δευτέρα στις 17:15, ζητώντας του να προχωρήσει παρακάτω.

Ο Εργκίν Αταμάν άσκησε κριτική, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Άρη, στο ΟΑΚΑ (73-70) για την ώρα του ορισμού της αναμέτρησης.

«Ξέρετε κάποιο επαγγελματικό πρωτάθλημα που να έχει ματς στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας που είναι εργάσιμη ημέρα; Αυτό είναι γελοίο. Μετά από διαβολοβδομάδα να παίζουμε 5 το απόγευμα στο πρωτάθλημα.

Πώς να προετοιμάσεις τους παίκτες σου και να συγκεντρωθείς στο ματς; Δεν υπάρχει χρόνος. Υπάρχει επένδυση 25-30 εκατομμύρια επένδυση στο μπάσκετ και παίζουμε 5 το απόγευμα σε εργάσιμη ημέρα», είπε ο Τούρκος προπονητής σε έντονο ύφος.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο ανέβασε στα social media του, η ιστοσελίδα Basketnews. Εκεί μπαίνει στην εξίσωση ο Αϊζάια Κάνααν.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού προφανώς θα είδε το βίντεο και αποφάσισε να σχολιάσει τα λεγόμενα του Αταμάν. «Όλοι είχαμε αυτά τα ματς. Πήγαινε παρακάτω», ήταν το σχόλιο του γκαρντ των Πειραιωτών.

Η απάντηση του Κάνααν στον Αταμάν.
Η απάντηση του Κάνααν στον Αταμάν.
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα