Mαρούσι: Στα υπόψιν ο Βετούλας

Mαρούσι: Στα υπόψιν ο Βετούλας

Γιάννης Σταυρουλάκης
Mαρούσι: Στα υπόψιν ο Βετούλας

bet365

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Λιμνιατη από το Μαρούσι, η ομάδα των βορείων προαστίων σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta έχει στα υπόψιν την περίπτωση του Νίκου Βετουλα ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να κλείσει τη σεζόν με τον Άγγελο Τσίκληρα.

Ο Γιώργος Λιμνιάτης δεν συνεχίζει στον πάγκο του Αμαρουσίου, με την ομάδα να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Τελευταίο του ματς ήταν η ήττα από το Λαύριο για τη Stoiximan Basket League. Πλέον ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη και έχει στα υπόψη την περίπτωση του Νίκου Βετούλα.

Το Μαρούσι εξετάζει μερικά ονόματα, με αυτό του πρώην προπονητή του Απόλλωνα Πατρών να ξεχωρίζει. Ο Άγγελος Τσίκληρας, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση της λήξης συνεργασίας με τον Λιμνιάτη, θα οδηγήσει την ομάδα απέναντι στον Ολυμπιακό για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Το ενδεχόμενο να συνεχίσει ο Τσίκληρας ως το φινάλε της σεζόν ωστόσο παραμένει υπαρκτό, αν δεν επέλθει η οριστική συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο Βετούλας βρισκόταν στον πάγκο του Απόλλωνα Πάτρας από το 2020 μέχρι και τις 29 Οκτώβρη του 2023. Παλιότερα έχει δουλέψει σε Κολοσσό Ρόδου, Ρέθυμνο και Προμηθέας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα