Τακιανός: «Κάναμε πολλά λάθη και δώσαμε στον Άρη εύκολους πόντους»

Newsroom
Τακιανός Άρης ΠΑΟΚ

bet365

Ο Φώτης Τακιανός στάθηκε στον μεγάλο αριθμό λαθών στα οποία υπέπεσε η ομάδα του εξηγώντας ότι γι’ αυτόν τον λόγο ήρθε και η ήττα από τον Άρη.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε αρχικά ότι… «ξέραμε τον βαθμό δυσκολίας και προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε τόσο στη διαδικασία της συγκέντρωσης όσο και σε κομμάτια τακτικής. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας στο πρώτο ημίχρονο κι αυτό μας επέστρεψε να είμαστε κοντά στο σκορ ελέγχοντας τον ρυθμό του αγώνα. Το ματς άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο όταν κάναμε αβίαστα και πολλά λάθη. Θα μπορούσαμε να τα είχαμε αποφύγει. Και δεν άλλαζε μόνο η κατοχή αλλά κάναμε λάθη τα οποία έδωσαν την ευκαιρία στον Άρη να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο και να μας τιμωρήσει με καλάθια ή βολές. Άρα στερηθήκαμε κατοχές και παράλληλα έδωσε το εύκολο καλάθι στον Άρη.

Επίσης, στο δεύτερο ημίχρονο όπου μπαίνει η κούραση και τα φάουλ υπάρχει ένα σημείο, λόγω των τριών νέων παικτών, είχαμε χρονικά σημεία στα οποία είχαμε ασυνεννοησία. Εκεί κάναμε το εύκολο λάθος. Συγχαρητήρια στον Άρη. Εμείς καλούμαστε να βελτιωθούμε ενόψει του αγώνα του Κυπέλλου».

Σε ερώτηση για το χαμηλό ποσοστό στο μακρινό σουτ, απάντησε ότι… «προσπαθούμε να σουτάρουμε καλύτερα. Είναι μια διαδικασία που ακολουθούμε για να δώσουμε λύση μέσα από την καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και σουτ υπό καλύτερες προϋποθέσεις. Η αστοχία επίσης έχει να κάνει με τη διαδικασία ένταξης των νέων παικτών», ενώ ρωτήθηκε για τη μη χρησιμοποίηση του Τσαϊρέλη. «Ήταν θέμα τακτικής και του πώς θα έπρεπε να περιορίσουμε το σχήμα του Άρη. Ψάχναμε να βρούμε παίκτη ο οποίος θα μπορούσε και να εκτελέσει έξω από το τρίποντο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα