Αταμάν: «Πρώτος μας στόχος είναι η κατάκτηση της Euroleague»

Αταμάν: «Πρώτος μας στόχος είναι η κατάκτηση της Euroleague»

Newsroom
Αταμάν

bet365

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στα Άνω Λιόσια λέγοντας ότι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού AKTOR τη φετινή σεζόν είναι η κατάκτηση της Euroleague.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα με 89-69 κάνοντας την καλύτερη δυνατή πρόβα ενόψει του Final 8, ο Τούρκος τεχνικός ιεράρχησε τους στόχους της ομάδας βάζοντας στην κορυφή την κατάκτηση της Euroleague.

«Ο πρώτος μας στόχος είναι η Euroleague. Έπειτα το ελληνικό πρωτάθλημα και μετά το Κύπελλο. Είναι τρία ματς τα οποία θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Όμως είναι ένας θεσμός όπου υπάρχουν πολλά αποτελέσματα-εκπλήξεις. Για εμένα σημαντικός είναι ο τίτλος στην Euroleague και στη συνέχεια αυτός του πρωταθλήματος» είπε ο Αταμάν στην flash interview της ΕΡΤ-3 ενώ είχε αναφέρει προηγουμένως.

«Χάσαμε από τον Άρη την περασμένη εβδομάδα αλλά ακόμα έχουμε το αβαντάζ καθώς έχουμε κερδίσει δύο φορές τον δεύτερο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να προετοιμαζόμαστε σοβαρά για τα ματς του πρωτταθλήματος. Ειδικά απέναντι στην ΑΕΚ όπου διαθέτει μια πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα. Ελέγξαμε το παιχνιδι, αν και στο 3ο δεκάλεπτο δεν ξεκινήσαμε καλά. Παρόλα αυτά είχαμε τον έλεγχο έως το τέλος. Για εμένα όλα τα ματς είναι σημαντικά. Της Euroleague, του πρωταθλήματος και τώρα του Κυπέλλου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα