Πλάθα εναντίον ΑΕΚ: «Παίκτες ήταν απλήρωτοι δυο με τέσσερις μήνες, το προσωπικό επτά»! (vid)

Πλάθα εναντίον ΑΕΚ: «Παίκτες ήταν απλήρωτοι δυο με τέσσερις μήνες, το προσωπικό επτά»! (vid)

Τζουάν Πλάθα

bet365

Ο Ζοάν Πλάθα μίλησε σε ισπανικό Μέσο για τη θητεία του στην ΑΕΚ Betsson, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «το 2024 συμβαίνουν πράγματα που ήξερα ότι γίνονταν πριν από 30 χρόνια»!

Η ήττα από τον Προμηθέα Πατρών στην πρεμιέρα της φάσης των «16» του Basketball Champions League ήταν ο τελευταίος αγώνας του Ζοάν Πλάθα στην άκρη του πάγκου της ΑΕΚ που αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή έπειτα από τα μαζεμένα αρνητικά αποτελέσματα, δίνοντας τη σκυτάλη στον Ηλία Ζούρο.

Ο Καταλανός προπονητής αποχώρησε από την ΑΕΚ στις 25 Ιανουαρίου και έκτοτε παραμένει χωρίς ομάδα. Πρόσφατα βρέθηκε στη Μάλαγα όπου παρακολούθησε διά ζώσης το Copa del Rey και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Esports BDN, σχολίασε το πέρασμά του από την «Ένωση», κάνοντας λόγο για καθυστερήσεις στους μισθούς.

«Είναι περίεργο ότι το 2024 συμβαίνουν πράγματα που ήξερα ότι γίνονταν πριν από 30 χρόνια. Για μένα και τους Αμερικανούς παίκτες της ομάδας υπήρχε καθυστέρηση δυο μηνών στις πληρωμές, τέσσερις για τους Έλληνες παίκτες και επτά για το προσωπικό! Οι απαιτήσεις όμως ήταν ίδιες, είτε κέρδιζα είχε όχι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πλάθα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα