Ολυμπιακός: Εξετάσεις τη Δευτέρα για Πετρούσεφ, αισιοδοξία στους «ερυθρολεύκους»

Ολυμπιακός: Εξετάσεις τη Δευτέρα για Πετρούσεφ, αισιοδοξία στους «ερυθρολεύκους»

Φίλιπ Πετρούσεφ
Αισιόδοξοι πως ο Φίλιπ Πετρούσεφ δεν έχει κάτι σοβαρό είναι στον Ολυμπιακό, με τον Σέρβο να αποχωρεί γυρίζοντας το πόδι του στο παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό στη Ρόδο.

Η αγωνία για τον Φίλιπ Πετρούσεφ θα παραταθεί μέχρι αύριο στον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος φόργουορντ αποχώρησε τραυματίας από το τελευταίο παιχνίδι του Top-6 της Stoiximan Basket League κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, αφού 4'30'' πριν το φινάλε του ημιχρόνου υπέστη διάστρεμμα, σε μία διεκδίκηση του ριμπάουντ με τον Παπαγιάννη.

Στον Ολυμπιακού φυσικά ανησύχησαν, μιας και το Final Four απέχει μονάχα 12 μέρες, με τον ημιτελικό απέναντι στη Ρεάλ να είναι προγραμματισμένος στις 24 Μαΐου. Ο Πετρούσεφ θα υποβληθεί σε εξετάσεις το πρωί της Δευτέρας (13/5) για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.

Ωστόσο στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» υπάρχει αισιοδοξία, καθώς η πρώτη εκτίμηση δε δείχνει κάτι σοβαρό. Ο Πετρούσεφ αγωνίστηκε μονάχα 5'22'' στη Ρόδο, σκοράροντας 4 πόντους προτού αποχωρήσει για τα αποδυτήρια κουτσαίνοντας.

Ο τραυματισμός του Πετρούσεφ

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα