Μπαρτζώκας: «Ελπίζω σε αυτό το Final Four να είμαστε πιο τυχεροί» (vid)

Μπαρτζώκας: «Ελπίζω σε αυτό το Final Four να είμαστε πιο τυχεροί» (vid)

Newsroom
Μπαρτζώκας
Μετά το τέλος του αγώνα στα Άνω Λιόσια και την εύκολη πρόκριση του Ολυμπιακού με «σκούπα» απέναντι στην ΑΕΚ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε και στο ερχόμενο Final Four του Βερολίνου.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν εύκολο έργο στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και έκαναν το «sweep» απέναντι στην ΑΕΚ κερδίζοντας εύκολα και το δεύτερο ματς (2-0) με 100-68.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μιλώντας στην ΕΡΤ στάθηκε μεταξύ άλλων στο Final Four της Euroleague, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το περιμένουμε με ανυπομονησία. Είμαστε ευλογημένοι γιατί για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου προκρινόμαστε για 3η σερί χρονιά σε Final Four. Κάθε φορά είμαστε το ίδιο ενθουσιασμένοι» και συνέχισε:

«Ελπίζω να είμαστε πιο τυχεροί γιατί είχαμε χάσει με buzzer beater τόσο πρόπερσι στον ημιτελικό όσο και πέρυσι στον τελικό. Πέρυσι ήμασταν το φαβορί, φέτος δεν είμαστε και ελπίζω να εξελιχθούν καλύτερα τα πράγματα για εμάς».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα