Ολυμπιακός: Θέλει να «κλειδώσει» στο Περιστέρι την πρόκριση στους τελικούς

.
Το Περιστέρι bwin υποδέχεται τον Ολυμπιακό (1/6, 17:15, LIVE από το Gazzetta) στο Game 2 των ημιτελικών της Stoiximan Basket League, με τους Πειραιώτες να απέχουν μια νίκη από την πρόκριση στους τελικούς.

Η ημιτελική φάση των play off της Stoiximan Basket League συνεχίζεται το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό της Τζον Κένεντι, εκεί όπου το Περιστέρι bwin φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (1/6, 17:15, LIVE από το Gazzetta).

Στο πρώτο ματς της σειράς, οι Πειραιώτες επικράτησαν με 83-72 βρίσκοντας λύσεις πίσω από τα 6μ.75 και απέχοντας μια νίκη από την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά το Περιστέρι, η ομάδα των δυτικών προαστίων θέλει να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στους «ερυθρόλευκους» ενώ ο Βασίλης Σπανούλης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ζερμέιν Λοβ, ο οποίος τραυματίστηκε στη γάμπα στα μισά της τρίτης περιόδου στο ΣΕΦ.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Συμεωνίδης, Καρπάνος και Χριστινάκης.

@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα