Ολυμπιακός, Παπανικολάου: Ρεκόρ καριέρας στις ασίστ, ξεπέρασε επίδοση προ πενταετίας

Ολυμπιακός, Παπανικολάου: Ρεκόρ καριέρας στις ασίστ, ξεπέρασε επίδοση προ πενταετίας

Κώστας Παπανικολάου
Την καλύτερη επίδοσή του όσον αφορά τις ασίστ στη Stoiximan Basket League κατέγραψε ο Κώστας Παπανικολάου, με 9 κόντρα στο Περιστέρι.

Ο Ολυμπιακός διπλασίασε τις νίκες του απέναντι στο Περιστέρι bwin και έκλεισε θέση στους τελικούς της Stoiximan Basket League, με τον Κώστα Παπανικολάου να πετυχαίνει ένα προσωπικό ρεκόρ στη δημιουργία.

Συγκεκριμένα μετά από 1877 ημέρες, ο αρχηγός του Ολυμπιακού έκανε ρεκόρ καριέρας στις ασίστ, ξεπερνώντας τις 8 που είχε δώσει απέναντι στον ΠΑΟΚ τον Απρίλιο του 2019. Τότε, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν παρουσιαστεί με σύνθεση ανάγκης και ο Παπανικολάου μετατράπηκε σε... μαέστρος.

Κόντρα στο Περιστέρι ο κάπτεν των Πειραιωτών αγωνίστηκε για 25'13'' και γέμισε τη στατιστική του με ένα double double που έκανε πολύ χαρούμενους τους συμπαίκτες του. Αφού πλην των 11 πόντων με 4/5 δίποντα, 1/3 τρίποντα, μοίρασε και 9 τελικές πάσες. Νούμερο στο οποίο δεν είχε πλησιάσει ποτέ ξανά στη Stoiximan Basket League, πέραν από εκείνο το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ.

Τα νούμερα του Παπανικολάου με το Περιστέρι

  • Λεπτά: 25'13''
  • Πόντοι: 11 (5/8 2π., 1/3 3π.)
  • Ριμπάουντ: 3 (3+0)
  • Ασίστ: 9 (Ρεκόρ Καριέρας)
  • Κλεψίματα: 1
@Photo credits: eurokinissi, ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα