Ολυμπιακός: Δεν έμεινε για δηλώσεις λόγω των ύβρεων σε βάρος του ο Μπαρτζώκας

Ολυμπιακός: Δεν έμεινε για δηλώσεις λόγω των ύβρεων σε βάρος του ο Μπαρτζώκας

Newsroom
Γιώργος Μπαρτζώκας
Κάποιοι φίλοι του Περιστερίου έβρισαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα κατά την αποχώρησή του και έτσι εκείνος δε στάθηκε στην κάμερα της ΕΡΤ, πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια ώστε να αποφευχθεί περαιτέρω ένταση.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δε στάθηκε για δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ, αμέσως μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Περιστερίου και την πρόκριση των Πειραιωτών στους τελικούς της Stoiximan Basket League.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είδε μερικούς φίλους του Περιστερίου να απευθύνονται υβριστικά προς το μέρος του και κατευθύνθηκε αμέσως προς τη φυσούνα ένεκα αυτού του συμβάντος, για να μην «ανάψει» περισσότερο η εστία έντασης.

Θυμίζουμε πως και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, οι φίλοι του Περιστερίου φώναξαν υβριστικά συνθήματα κατά του κόουτς του Ολυμπιακού και υπήρξε σχετική παρατήρηση από τους διαιτητές.

Μπαρτζώκας: Δεν έδωσε το «παρών» ούτε στη συνέντευξη Τύπου σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός λίγο αργότερα, ο Μπαρτζώκας δεν έδωσε το παρών ούτε στη συνέντευξη Τύπου. Ο λόγος ήταν η απρεπής συμπεριφορά προς το πρόσωπό του από τους φίλους του Περιστερίου και η μη παρουσία του εκεί ήρθε ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα