Άρης - Παναθηναϊκός: Χωρίς Βιλντόζα οι «πράσινοι»

Newsroom
ο Λούκα Βιλντόζα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού

bet365

Ο Λούκα Βιλντόζα έμεινε εκτός 12άδας για τον Παναθηναϊκό ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στον Άρη για τα ημιτελικά της Stoiximan Basket League. Χωρίς Χάρελ και Σανόγκο οι «κιτρινόμαυροι».

Ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για το Game 2 της ημιτελικής σειράς των play off της Stoiximan Basket League, με τους «πρασίνους» να έχουν εκτός εξάδας των ξένων τον Λούκα Βιλντόζα. Ο Αργεντίνος προτιμήθηκε να μείνει εκτός από τον Εργκίν Αταμάν, με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του προπονητή του, παρά τις ενοχλήσεις που είχε στην αριστερή γάμπα.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει στη Θεσσαλονίκη τη νίκη που θα του χαρίσει την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος, εκεί δηλαδή όπου βρίσκεται ο Ολυμπιακός από το απόγευμα του Σαββάτου. Αν οι, δίχως Βιλντόζα, «πράσινοι» καταφέρουν να επικρατήσουν του Άρη, τότε οι τελικοί του πρωταθλήματος θα εκκινήσουν την προσεχή Τετάρτη (05/02).

Απουσίες υπάρχουν και στην πλευρά του Άρη όμως. Ο Ρόνι Χάρελ που δεν είχε αγωνιστεί ούτε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, έμεινε ξανά εκτός. Όπως εκτός έμεινε και ο Ισμαέλ Σανόγκο για την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα