Άρης - Παναθηναϊκός: Trash talking Ναν - Ριντ, διπλή τεχνική ποινή σε Σλούκα, Καστρίτη και το «μιλάμε» του προπονητή (vid)

Ο Γιάννης Καστρίτης.

bet365

Μία στιγμή έντασης έφερε δύο τεχνικές ποινές σε Κώστα Σλούκα και Γιάννη Καστρίτη, με τον προπονητή του Άρη να διαμαρτύρεται!

Ένα φάουλ του Κέντρικ Ναν επάνω στον Έρικ Ριντ προκάλεσε μία μικρή ένταση στο Game 2, Άρης - Παναθηναϊκός για τα ημιτελικά της Stoiximan Basket League. Μάλιστα, ο παίκτης του Παναθηναϊκού φαίνεται να κάνει ένα απίθανο trash talking στον αντίπαλό του, κατά τη διάρκεια του... καυγά.

Τελικά, ο Γιάννης Καστρίτης ζήτησε challenge, κάτι που έγινε αποδεκτό.

Οι δύο από τους τρεις διαιτητές πήγαν στο ριπλέι για να δουν τη φάση, με τον διαιτητή που απέμεινε να ελέγχει το παρκέ να χρεώνει με τεχνική ποινή τους Κώστα Σλούκα και Γιάννη Καστρίτη.

Μόνο που ο προπονητής του Άρη φαίνεται πεντακάθαρα, στις διαμαρτυρίες του, να εξηγεί πως απλώς μιλούσε με τον διεθνή γκαρντ και δεν υπήρχε λόγος να χρεωθούν με την τεχνική ποινή.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα