Πανιώνος: Συνεχίζει ο Τσαλδάρης στο τεχνικό επιτελείο του Λυκογιάννη

Newsroom
Τσαλδάρης

bet365

Μετά την παραμονή του Άρη Λυκογιάννη στον πάγκο του Πανιωνίου θα συνεχίσει στο τεχνικό του επιτελείο και ο Δημήτρης Τσαλδάρης.

Η παραμονή του Άρη Λυκογιάννη στην τεχνική ηγεσία των «κυανέρυθρων» ενόψει της συμμετοχής στην επόμενη Stoiximan Basket League, άρχισε να δρομολογεί και τις υπόλοιπες εξελίξεις στις τάξεις της ομάδας, Μία από αυτές είχε να κάνει και με την παραμονή του άμεσου συνεργάτη του, Δημήτρη Τσαλδάρη.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου

«Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει ότι την επέκταση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Τσαλδάρη που παραμένει μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.

Η παραμονή του κόουτς Τσαλδάρη στο πλευρό του Άρη Λυκογιάννη και στην Basket League ήταν κοινή επιθυμία. Ευχόμαστε να έχουμε μια παραγωγική χρονιά στην απαιτητική σεζόν που μας περιμένει στο επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης, μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, δήλωσε τα εξής:

«Είμαι πολυ χαρούμενος που θα συνεχίσω με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ στη Basket League. Εχει πολυ μεγάλη σημασία ότι έχει σχηματιστεί ένα δεμένο γκρουπ ανθρώπων με όραμα, στόχους και φιλοδοξία και είναι χαρά και τιμή μου να αποτελώ μέλος τόσο αυτού του γκρουπ όσο και του συλλόγου του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα