Σερέλης: «Η έντασή μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε»

Newsroom
Σερέλης
Στην άμυνα στάθηκε ο Χρήστος Σερέλης, μιλώντας στην ΕΡΤ μετά το break του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό της Stoiximan Basket League.

Ο Χρήστος Σερέλης, συνεργάτης του Εργκίν Αταμάν μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, μιας και ο Τούρκος είχε αποβληθεί με δύο τεχνικές ποινές και τόνισε πως η άμυνα του Παναθηναϊκού δεν ήταν αυτή που έπρεπε, με τον Ολυμπιακό να κάνει το break στο Game 1 των τελικών της Stoiximan Basket League.

Οι δηλώσεις του Σερέλη

«Αμυντικά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Η έντασή μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Ο Ολυμπιακός σκόραρε πολλούς πόντους στη ρακέτα, έλεγξε το παιχνίδι, δεν παίξαμε το παιχνίδι που κάναμε όλη τη σεζόν και στο τέλος το χάσαμε. Είναι μέσα στο παιχνίδι η ένταση, υπάρχουν φωνές. Από εκεί και πέρα πρέπει να κοιτάξουμε τι θα πρέπει να διορθώσουμε. Η σειρά είναι 1-0 και πρέπει να πάρουμε ένα παιχνίδι. Η άμυνά μας δεν ήταν σωστή, πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα, να είμαστε σωστοί σε όλες τις επαφές και να μην αφήσουμε τον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι του».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα