Παπανικολάου: «Δεν αρκεί μόνο το πρώτο βήμα, είχαμε πολλά παιδιά σε καλή βραδιά»

Ο Παπανικολάου
Ο Κώστας Παπανικολάου ζήτησε ανάλογη συνέχεια από τον Ολυμπιακό μετά το break στο Game 1 των τελικών της Stoiximan Basket League.

Ο Ολυμπιακός έκανε το break στο Game 1 των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος μέσα στο ΟΑΚΑ και ο Κώστας Παπανικολάου στάθηκε στο κλειδί της νίκης, ενώ ξεχώρισε τους Μιλουτίνοφ, Γουόκαπ και Γουίλιαμς Γκος.

«Κάναμε το πρώτο βήμα, αλλά από μόνο του δεν αρκεί, χρειάζεται ανάλογη συνέχεια. Παίζουμε στους τελικούς και για τον τίτλο. Δεν είναι κάποιο statement. To θέλουμε πάρα πολύ. Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και για να έχει νόημα θα πρέπει να ακολουθηθεί και από τις επόμενες. Καταφέραμε να φέρουμε τον Παναθηναϊκό σε μια θέση να δουλέψει σκληρά. Ήταν κλειδί για το ματς. Μας έδωσε την ευκαιρία να βγούμε στον αιφνιδιασμό, να βρούμε ανοργάνωτη την άμυνα.

Είχαμε παιδιά σε καλή βραδιά. Ο Γουόκαπ και Γουίλιαμς Γκος οργάνωσαν εξαιρετικά το ματς. Ο Νίκολα κυριάρχησε.. Πολλά παιδία ήταν σε καλό βράδυ. Το πρωτάθλημα είναι ο βασικός στόχος για μας κάθε χρονιά. Είναι ο μεγάλος μας στόχος. Προετοιμαζόσταν ανάλογα από τη στιγμή που γυρίσαμε από το Βερολίνο», ήταν τα λόγια του στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα