Σερέλης: «Η προσέγγισή μας θα είναι αυτή που πρέπει στα επόμενα παιχνίδια»

Newsroom
Σερέλης
Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχασε το πλεονέκτημα έδρας από το Game 1 της σειράς των τελικών με τον Ολυμπιακό και ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στην προσέγγιση των πρωταθλητών Ευρώπης στον πρώτο τελικό.

Ο ασίσταντ κόουτς του Παναθηναϊκού, ο οποίος βρέθηκε στην άκρη του πάγκου μετά από την αποβολή του Εργκίν Αταμάν, τόνισε στην αρχική τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε. Ήμασταν κακοί αμυντικά και αφήσαμε τον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι του. Έβαλε 46 πόντους στο ημίχρονο, πήρε μεγάλες διαφορές που είναι πολύ καλές για ένα τέτοιο ματς. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να είμαστε καλοί σε κανένα σημείο του αγώνα για να αλλάξουμε το μομέντουμ. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι για να πάρουμε το "διπλό" στο ΣΕΦ και να πάρουμε και πάλι το πλεονέκτημα της έδρας».

Για τα συνεχόμενα ματς και τους 27 πόντους που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο δεκάλεπτο, είπε: «Τα παιδιά είναι πολύ έμπειρα για να διαχειριστούν την κατάσταση άμεσα. Δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε προπόνηση. Γνωριζόμαστε καλά. Δεν παρουσίασε κανένας κάτι που δεν περίμενε ο άλλος. Το μόνο που μπορεί να παίξει ρόλο είναι η κούραση κάποιων παικτών. Εμείς αμυντικά είμαστε πολύ καλοί, αλλά σε όλα τα ματς δεν κάνουμε εύκολα φάουλ. Το έχουμε συζητήσει. Είναι ένα στοιχείο που δεν είμαστε καλοί όλη τη σεζόν. Και η άμυνα μας δεν ήταν τέτοια».

Όσον αφορά την απουσία του Φαλ, ανέφερε: «Θα ξαναπώ ότι και οι πέντε παίζουν άμυνα. Δεν φταίει ένας για τα αμυντικά που χάσαμε. Είναι πρόβλημα όλης της ομάδας. Θα έλεγα ότι δεν παρουσιάσαμε την ενέργεια που είχαμε σε όλα τα ματς. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε δεν το κάναμε. Αυτό είναι το θέμα. Όχι η τακτική. Είναι ένα γενικότερο πρόβλημα. Δεν είχαμε επιθετικότητα και ένταση».

Ερωτηθείς για τα 32 λεπτά και τα μηδέν φάουλ του Μιλουτίνοφ, είπε: «Όταν έχουν τελειώσει τα ματς τα βλέπεις αυτά. Εμείς παίζουν πικ εν ρολ, το ίδιο κάναμε και σήμερα. Στο post δεν παίξαμε πολύ. Αλλά δεν νομίζω ότι ο Μιλουτίνοφ ήταν το θέμα. Σίγουρα ο Φαλ είναι απουσία, αλλά δεν είναι θέμα προσώπων. Είναι καθαρά θέμα προσέγγισης και η προσέγγισή μας δεν ήταν καλή. Είναι σίγουρο ότι θα είναι αυτή που πρέπει στα επόμενα παιχνίδια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα