Ολυμπιακός: Sold out το ΣΕΦ για τον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό

Γεμάτο ΣΕΦ
Ο κόσμος του Ολυμπιακού εξάντλησε τα εισιτήρια για το Game 2 των τελικών και το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο κόντρα στον Παναθηναϊκό το βράδυ της Παρασκευής.

Η νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ για το Game 1 των τελικών της Stoiximan Basket League, έφερε ακόμα μεγαλύτερη... δίψα στους φίλους του. Και η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ανακοίνωσε πως το βράδυ της Παρασκευής (7/6 - 21:30) το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού εξάντλησαν τα εισιτήρια για τον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό και με τη σειρά στο 0-1 υπέρ της ομάδας τους, θέλουν να γίνουν ο έκτος παίκτης για να τους δώσουν την απαιτούμενη ώθηση προς τη δεύτερη νίκη.

«Πάντα ΜΑΖΙ, πάντα στο πλευρό μας! Η ομάδα μας έκανε το break στον πρώτο τελικό της Basket League και οι φίλαθλοί μας έκαναν ένα ακόμη SOLD OUT! Τα εισιτήρια για τον 2ο τελικό (07/06, 21:30) εξαντλήθηκαν! ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2-0» αναφέρει το σχετικό ποστ του Ολυμπιακού στα social media.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα