Μπετσίροβιτς: «Κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού δεν έδειξαν σεβασμό στον Αταμάν»

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς στη συνέντευξη τύπου
Ο Σάνι Μπετσίροβιτς βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό και κατέκρινε τη συμπεριφορά των παικτών των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα στο ΣΕΦ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό AKTOR για το Game 2 στους τελικούς της Stoiximan Basket League επικρατώντας με 92-86 και έφτασε πλέον τη σειρά στο 2-0.

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς εκπροσώπησε το «τριφύλλι» στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης και κατέκρινε τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκαν οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» προς τον Εργκίν Αταμάν, κάνοντας μάλιστα λόγο για ασέβεια.

«Είμαι εδώ εκ μέρους όλου του οργανισμού του Παναθηναϊκού, για να προστατέψω τον κόουτς μας και να προστατέψω τη συμπεριφορά που υπήρξε στο τελευταίο παιχνίδι. Νομίζω ότι όλοι εδώ ξέρουν ποια είναι η κατάλληλη αθλητική συμπεριφορά. Δε νομίζω ότι σε αυτό το παιχνίδι κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν αυτό τον σεβασμό στον κόουτς. Μόνο αυτό και συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη, γιατί την άξιζαν, αλλά η αθλητική συμπεριφορά τους δεν ήταν στο επίπεδο των τελικών».

@Photo credits: @Olympiacos_BC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα