Ολυμπιακός: Η «καλημέρα» στο Twitter με το «Ένα ακόμα» του Μπαρτζώκα (vid)

Ολυμπιακός: Η «καλημέρα» στο Twitter με το «Ένα ακόμα» του Μπαρτζώκα (vid)

Newsroom
.
Ο Ολυμπιακός είπε την καθιερωμένη του «καλημέρα» μέσω Twitter από τα αποδυτήρια του ΣΕΦ όπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας υπενθύμισε πως δεν έχει τελειώσει τίποτα στη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό.

O Ολυμπιακός έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών της Stoiximan Basket League με τον Παναθηναϊκό AKTOR, επικρατώντας με 92-86 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Λίγες ώρες αργότερα, οι «ερυθρόλευκοι» είπαν την καθιερωμένη καλημέρα τους μέσω Twitter, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Κώστας Παπανικολάου.

«Πραγματικά εκτιμώ την αμυντική σας προσπάθειά και το πως χειριστήκατε αυτό το σημαντικό παιχνίδι, με αυτή την πίεση. Φυσικά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε αγώνα την Δευτέρα. Ας προετοιμαστούμε να πάμε εκεί και να παίξουμε το μπάσκετ μας. Ένα ακόμα!» ήταν το μήνυμα του προπονητή του Ολυμπιακού, με τον αρχηγό των Πειραιωτών να εξηγεί: «Ίδια νοοτροπία, ένα παιχνίδι, ίδια νοοτροπία»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα