Μαρούσι: Ανακοίνωσε τον Τζόναθαν Στόουβ (vid)

Μαρούσι: Ανακοίνωσε τον Τζόναθαν Στόουβ (vid)

Στόουβ

bet365

Το Μαρούσι ανακοίνωσε τον Τζόναθαν Στόουβ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Gazzetta.

Όπως είχε κάνει γνωστό το Gazzetta πριν από μερικές ημέρες, το Μαρούσι απέκτησε τον Τζόναθαν Στόουβ. Ο 29χρονος γκαρντ (1,93 μ.) αναμένεται να βοηθήσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας των βορείων προαστίων.

Το Μαρούσι την σεζόν που ολοκληρώθηκε κατάφερε να τερματίσει με άνεση μακριά από τον υποβιβασμό ενώ έχει ήδη κάνει τις πρώτες κινήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ανανεώνοντας με τον προπονητή του, Νίκο Βετούλα ενώ απέκτησε και τον Έλβαρ Φρίντρικσον.

Η ανακοίνωση του Αμαρουσίου

Η ΚΑΕ Γ. Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ Johnathan Stove (Τζόναθαν Στόουβ). Είναι η δεύτερη μεταγραφή ξένου παίκτη ενόψει την περιόδου 2024-25, μετά την απόκτηση του Φρίντρικσον. Ο Στόουβ, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο, την σεζόν 2023-24 αγωνίστηκε στην ΒBL, με την Mitteldeutscher BC (Syntainics MBC Weissenfels) ολοκληρώνοντας με απολογισμό 16.4 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ.

Johnathan καλωσόρισες στην οικογένεια του Αμαρουσίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα