Ολυμπιακός: Λεπενιώτης και Μπαφές άφησαν λευκά τριαντάφυλλα στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, λουλούδια από τους παίκτες για τον Πάρη Δερμάνη

Newsroom
Μπαφές Παύλος Γιαννακόπουλος
Οι παίκτες του Ολυμπιακού άφησαν λουλούδια στον πάγκο του Παναθηναϊκού, στη μνήμη του Πάρη Δερμάνη που άφησε το περασμένο Σάββατο την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών. Λεπενιώτης και Μπαφές επίσης τίμησαν τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ο τρίτος τελικός της Stoiximan Basket League μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού έχει τη... σκιά του Πάρη Δερμάνη. Του φροντιστή «σύμβολο» στα αποδυτήρια των «πρασίνων», που έχασε τη μάχη με τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (8/6).

Με τους παίκτες του Ολυμπιακού να αποτίουν τον δικό τους φόρο τιμής, πριν την έναρξη του Game 3 το ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα κάθε παίκτης των Πειραιωτών κατευθύνθηκε προς τον πάγκο του Παναθηναϊκού και άφησε λουλούδια, στη μνήμη του Πάρη Δερμάνη. Για τον οποίο φυσικά θα ακολουθήσει ενός λεπτού σιγή, πριν το τζάμπολ.

Ακόμα οι Νίκος Λεπενιώτης και Χρήστος Μπαφές τίμησαν τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Πηγαίνοντας στη θέση που καθόταν ο εμβληματικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Γενικός Διευθυντής και ο Sports Director του Ολυμπιακού, κατέθεσαν λευκά τριαντάφυλλα, μιας και σήμερα συμπληρώνονται έξι χρόνια από τον θάνατό του.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού αφήνουν λουλούδι στη μνήμη του Πάρη Δερμάνη

@Photo credits: INTIME, Στέλιος Βολιτάκης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα