Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Το συγκινητικό video για τον Πάρη Δερμάνη

Newsroom
Συγκίνηση στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Πάρη Δερμάνη με ένα ξεχωριστό video
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR αποχαιρέτησε τον επί σειρά ετών φροντιστή του «τριφυλλιού», Πάρη Δερμάνη, με ένα συγκινητικό video πριν από το τζάμπολ του Game 3 με τον Ολυμπιακό.

Ο Πάρης Δερμάνης, ο «αιώνιος» φροντιστής του Παναθηναϊκού και μια από τις πιο χαρακτηριστικές μορφές της οικογένειας των «πράσινων» έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου 8/6 και αφού έδωσε μάχη τον τελευταίο μήνα, βυθίζοντας στη θλίψη το «τριφύλλι».

Ο Δερμάνης υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο την παραμονή του Game 4 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι και από τότε νοσηλευόταν, αρχικά σε νοσοκομείο της σερβικής πρωτεύουσας και ακολούθως στην Αθήνα.

Πριν από το τζάμπολ του Game 3 στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Ολυμπιακό έπαιξε ένα συγκινητικό video αφιερωμένο στον Πάρη Δερμάνη, αντί ενός λεπτού σιγή.

Μάλιστα, ο εκφωνητής απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο: «Και ελάτε να φωνάξουμε όλοι μαζί για τον δικό μας Πάρη. Όπως θα ήθελε και εκείνος. Ποτέ με σιγή, αλλά διαρκώς με δυναμισμό και πάθος. Πάρη η θέση σου θα είναι πάντοτε εδώ, ανάμεσά μας. Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ»!

@Photo credits: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα