ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Ντροπή σας, ραντεβού την Τετάρτη στο ΣΕΦ»!

Newsroom
.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με μια λιτή ανακοίνωση επτά λέξεων, αναφέρθηκε στη διαιτησία του τρίτου τελικού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Μετά το τέλος του τρίτου τελικού στο ΟΑΚΑ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε τα παράπονά του για τις διαιτητικές αποφάσεις των Πουρσανίδη, Πιτσίλκα και Μαγκλογιάννη με μια λιτή ανακοίνωση επτά λέξεων.

Νωρίτερα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να παίξει με ένταση στην άμυνα από τη στιγμή που «φορτώθηκαν όλοι οι παίκτες μας από νωρίς με φάουλ. Δυο, τρία, τέσσερα φάουλ... Αναγκαστήκαμε και πήγαμε σε αδόκιμα σχήματα. Η ένταση στην άμυνα που έπρεπε να έχουμε δεν ήταν η κατάλληλη».

Έτσι, λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» εξέφρασαν με τον πλέον επίσημο τρόπο τα παράπονά τους για τη διαιτησία στο ΟΑΚΑ ενώ η σειρά μεταφέρεται την προσεχή Τετάρτη (12/6, 21:15) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Ντροπή σας. Ραντεβού την Τετάρτη στο ΣΕΦ».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα