Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Γεμάτο παρατηρήσεις το φύλλο αγώνα του τρίτου τελικού

Newsroom
Παναθηναϊκός Ολυμπιακός Φύλλο Αγώνα
Οι διαιτητές κατέγραψαν αρκετές παρατηρήσεις στο φύλλο αγώνα για υβριστικά συνθήματα καθώς και για ρίψη νερού προς το μέρος τους λίγο πριν εισέλθουν στη φυσούνα, αλλά και ρίψη μικρού αντικειμένου, συγκεκριμένα στόμιο από συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Για υβριστικά συνθήματα καθώς και ρίψη νερού προς τους διαιτητές κάνει λόγο το φύλλο αγώνα του Game 3 των τελικών της Stoiximan Basket League, μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα οι διαιτητές έγραψαν πως δέχτηκαν νερό κατά την προσπάθεια να εισέλθουν στη φυσούνα, ενώ είχαν αναφέρει αναλυτικά νωρίτερα όλα τα υβριστικά συνθήματα και τις προειδοποιήσεις, καθώς και τη ρίψη «μικρού αντικειμένου εντός αγωνιστικού χώρου (στόμιο από συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου)».

«Κατά την αποχώρηση των διαιτητών προς τα αποδυτήρια και συγκεκριμένα πριν εισέλθουν στη φυσούνα, φίλαθλος της Α' ομάδας έριξε νερό πάνω στους διαιτητές» αναφέρει μεταξύ άλλων το φύλλο αγώνα.

Το φύλλο αγώνα θα εξεταστεί από τους δικαστές και την ΔΕΑΒ και μένει πλέον να δούμε για το ύφος του της τιμωρίας (αν φυσικά υπάρξει). Πλέον υπάρχει νέα και πιο αυστηρή νομοθεσία και τις επόμενες μέρες θα μάθουμε αν θα υπάρξει τιμωρία της έδρας ή χρηματικό πρόστιμο στον Παναθηναϊκό.

@Photo credits: eurokinissi, ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα