Αντετοκούνμπο για την ένταση: «Όταν γίνονται αυτά εκτός το δέχεσαι, όχι όταν γίνεται στο γήπεδό σου!»

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο.
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στην ένταση που επικράτησε στο τέλος του Game 3 των τελικών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο μίλησε για την ένταση που επικράτησε στο φινάλε του αγώνα και φαίνεται να ξεκίνησε από τις κλωτσιές που αντάλλαξαν οι Λεσόρ και Λαρεντζάκης.

Ο διεθνής σέντερ τόνισε ότι «όταν γίνονται αυτά εκτός το δέχεσαι, όχι όταν γίνεται στο γήπεδό σου!»

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Παίξαμε όλοι πολύ δυνατά. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς για να μην τελειώσει η σεζόν. Δεν θέλαμε να τελειώσει η σεζόν», σημείωσε αρχικά ο Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας σέντερ ρωτήθηκε και για το γεγονός ότι μπορεί ο χρόνος συμμετοχής του να αλλάζει από αγώνα σε αγώνα: «Είναι δύσκολο, αλλά αυτό είναι το να είναι αθλητής. Μπήκα μέσα και προσπάθησα να παίξω όσο πιο δυνατά μπορώ».

Για τον επόμενο τελικό στο ΣΕΦ, ο Αντετοκούνμπο σημείωσε: «Έχουμε μία ακόμη ευκαιρία να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι πολύ έντονο».

Σημείωσε για τι σκέφτηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού όταν ο Ολυμπιακός προσπέρασε. «Προσπαθούσαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας», είπε ο Έλληνας σέντερ.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο τοποθετήθηκε και για την ένταση που υπάρχει μεταξύ των παικτών εντός του παρκέ: «Ό,τι γίνεται είναι μέσα στο παρκέ. Και με τον αδερφό μου να έπαιζα αντίπαλος μέσα στο παρκέ δεν θα ήταν φίλος μου.

Είδα μία αναμπουμπούλα (σ.σ μετά το τέλος του αγώνα), δεν κατάλαβα τι έγινε. Έχουν γίνει πολλά σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Όταν γίνονται αυτά εκτός το δέχεσαι, όχι όταν γίνεται στο γήπεδό σου! Είναι στο χέρι των οπαδών γίνεται ανεκτό το trash talking. Οι παίκτες δεν έχουν πρόβλημα μεταξύ τους. Ας αφήσουμε το ματς να κριθεί στη νίκη και την ήττα και όχι στη βία»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα