Ναν: «Κάνουν πολλά φάουλ, θα μου ξεκολλήσουν τα τατουάζ!»

Newsroom
Ναν
Για τα τατουάζ του που θα... ξεκολλήσουν από τα φάουλ του Ολυμπιακού μίλησε ο Κέντρικ Ναν, μετά τον τρίτο τελικό της Stoiximan Basket League.

Ο Κέντρικ Ναν περιμένει ένα πολύ σκληρό παιχνίδι στο ΣΕΦ, για τον τέταρτο τελικό της Stoiximan Basket League μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, λέγοντας χαρακτηριστικά πως από τα πολλά φάουλ υπάρχει ενδεχόμενο να... ξεκολλήσουν τα τατουάζ τους.

Οι δηλώσεις του Κέντρικ Ναν

Για το τέταρτο παιχνίδι: «Το τέταρτο ματς θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, θα θέλουν να το τελειώσουν στην έδρα τους και εμείς θα πρέπει να κερδίσουμε για να φέρουμε ξανά τη σειρά εδώ.

Έχουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε έτοιμοι για αυτό, αν μπορούσαμε να παίζαμε αύριο θα το κάναμε. Θα προετοιμαστούμε, θα κάνουμε την αποθεραπεία μας και θα είμαστε έτοιμοι για την Τετάρτη. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Κάνουν πολλά φάουλ, δεν μπορούν να τα σφυρίξουν όλα, θα μου... ξεκολλήσουν τα τατού».

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού: «Ήταν το παιχνίδι που θα μπορούσε να στέψει πρωταθλητή τον Ολυμπιακό και για αυτό μπήκαμε για να τα δώσουμε όλα και παίξαμε τόσο καλά. Έπρεπε να αντιδράσουμε και τώρα πάμε σε ένα άλλο παιχνίδι, στην έδρα του αντιπάλου μας.

Παίξαμε επιθετικά στην άμυνα χωρίς να κάνουμε φάουλ, ενώ επιθετικά παίξαμε με το στιλ μας. Είχαμε μία συμπαγή εμφάνιση, τα σημεία κλειδιά ήταν η επιθετική άμυνα της ομάδας και το στιλ παιχνιδιού μας στην επίθεση. Ήταν το καλύτερο μου παιχνίδι μετά από δύο άσχημες εμφανίσεις μου. Παρέμεινα αισιόδοξος».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα