Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι διαιτητές του Game 4 στο ΣΕΦ

Γιώργος Κούβαρης
Ολυμπιακός
Δείτε ποιοι είναι οι διαιτητές του κρίσιμου Game 4 των τελικών της Stoiximan Basket League, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, μετά την κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΟΚ.

Το Game 4 των τελικών της Stoiximan Basket League θα διεξαχθεί την Τετάρτη (12/7, 21:15) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Και το σκορ να είναι στο 2-1 υπέρ των «ερυθρόλευκων».

Το μεσημέρι της Τρίτης (11/6) έγινε η κλήρωση των διαιτητών του αγώνα, παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Χρήστου Μπαφέ. Με τη διαδικασία να βγάζει την τριάδα των Παπαπέτρου, Μαγκλογιάννη και Θεονά. Ο Παπαπέτρου με τον Θεονά σφύριξαν στον πρώτο τελικό και ο Μαγκλογιάννης στο Game 3.

Η διαδικασία κράτησε περίπου μία ώρα, με τους συμμετέχοντες να κάνουν και ένα ολιγόλεπτο διάλειμμα, προτού ανακοινωθεί η τριάδα των διαιτητών.

Στην κλήρωση συμμετείχαν και οι Καρπάνος, Κατραχούρας, αλλά δεν κληρώθηκαν.

Εκτός από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, την ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησαν επίσης ο αντιπρόεδρος Σταύρος Ντίνος, ο basketball and communications manager Δημήτρης Κοντός, ο team manager Σάββας Αρώνης, αλλά και η νομικός της ομάδας, Μαργαρίτα Θάνου.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα