Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Συνεδρίαση της ΚΕΔ/ΕΟΚ το μεσημέρι της Τετάρτης για την εξέταση του αιτήματος των πράσινων

Newsroom
Η ΚΕΔ
Η ΚΕΔ/ΕΟΚ θα συνεδριάσει το μεσημέρι της Τετάρτης 12ης Ιουνίου για το αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που ζήτησε επανάληψη της κλήρωσης των διαιτητών του 4ου τελικού κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το μεσημέρι της Τρίτης έγινε γνωστή η τριάδα του τελικού. Η διαδικασία έβγαλε την τριάδα των Παπαπέτρου, Μαγκλογιάννη και Θεονά. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε επανάληψη της κλήρωσης για τους διαιτητές του 4ου τελικού με τον Ολυμπιακό.

Η ΚΕΔ/ΕΟΚ το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Ιουνίου θα συνεδριάσει με σκοπό να εξετάσει το αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, η οποία ζήτησε την επανάληψη της κλήρωσης των διαιτητών για το Game 4 με τον Ολυμπιακό.

Ο Παπαπέτρου μετα το Game 1 ειχε στειλει στην ΟΔΚΕ αναφορά για δυσφημιστικά σχολια εναντίον του. Η πράσινη ΚΑΕ κατέθεσε αίτημα στην ΚΕΔ και στην επιστολή που ζητά επανάληψη της κλήρωσης, αναφέρεται μεταξύ άλλων οτι δεν γινεται να υπάρχει αμεροληψία από τον κ. Παπαπέτρου, με τους πράσινους να θεωρούν πως ο διαιτητής έχει... φωτογραφίσει τη δική τους πλευρά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα