Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Τελικός για τίτλο ή για το 2-2

Ο Σλούκας του Παναθηναϊκού με τον Μιλουτίνοφ του Ολυμπιακού
Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό στον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος με τη σειρά στο 2-1 υπέρ των «ερυθρόλευκων».

Η δράση στους τελικούς της Stoiximan Basket League συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς και την αγωνία να φτάνει σε νέα ύψη καθώς ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί απόψε, Τετάρτη (12/6) τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΣΕΦ, με το τζάμπολ να είναι προγραμματισμένο για τις 21:15 (τηλεοπτική κάλυψη από ΕΡΤ3, live η εξέλιξη του αγώνα στο Gazzetta).

Οι «ερυθρόλευκοι» αυτή τη στιγμή βρίσκονται μπροστά στη σειρά με 2-1 και θέλουν μόλις μία νίκη ώστε να κατακτήσουν το τρίτο τους σερί πρωτάθλημα. Από την άλλη, το «τριφύλλι» αναζητά τη νίκη με την οποία θα κάνει το 2-2 και θα στείλει τη σειρά σε 5ο τελικό στο ΟΑΚΑ.

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αναμένεται να είναι για μία ακόμη φορά τη φετινή χρονιά κατάμεστο, όπως έκανε γνωστό η ομάδα του Πειραιά με ανακοίνωσή της. Διαιτητές του παιχνιδιού θα είναι οι Παπαπέτρου, Μακλογιάννης και Θεονάς. Ο Παπαπέτρου με τον Θεονά σφύριξαν στον πρώτο τελικό και ο Μαγκλογιάννης στο Game 3, με τον Παναθηναϊκό ωστόσο να έχει ζητήσει επανάληψη της κλήρωσης.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξακολουθεί να μην έχει στη διάθεσή του, τον Μουσταφά Φαλ με τους Ράιτ, Σίκμα και Μπραζντέικις να έχουν μείνει εκτός της λίστας των ξένων. Από την πλευρά του, ο Εργκίν Αταμάν θα επιλέξει έναν εκ των Βιλντόζα και Μπαλτσερόφσκι ώστε να ολοκληρωθεί η εξάδα.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2

@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα