Γιαννακόπουλος για διαιτητές του Game 4: «Είμαι βέβαιος ότι θα είναι ακριβοδίκαιοι»

Γιαννακόπουλος για διαιτητές του Game 4: «Είμαι βέβαιος ότι θα είναι ακριβοδίκαιοι»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

bet365

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε νέα τοποθέτηση για τους διαιτητές του Game 4 του πρωταθλήματος, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, αναφέροντας μάλιστα ότι οι δύο από αυτούς θα έπρεπε να έχουν σταματήσει λόγω ηλικίας.

Λίγες ώρες έχουν απομείνει πλέον ώστε να αρχίσει η κρίσιμη αναμέτρηση του τέταρτου τελικού της Stoiximan Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό AKTOR, απόψε Τετάρτη (12/6, 21:15), με την ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες να είναι αρκετά τεταμένη.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με δημοσίευσή του στο Instagram αναφέρθηκε ξανά στους διαιτητές που έχουν κληθεί να διευθύνουν το ματς στο ΣΕΦ. Υπενθυμίζουμε ότι το «τριφύλλι» είχε ζητήσει επανάληψη της κλήρωσης.

Πιο συγκεκριμένα, στο story του, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού ανέφερε:

«Οι δύο από τους τρεις διαιτητές του σημερινού αγώνα ενώ ήταν να σταματήσουν πέρυσι λόγω ηλικίας κατάφεραν και σφυρίζουν φέτος μετά την αλλαγή της ΕΟΚ στο όριο ηλικίας. Άρα τελικά σήμερα είναι ο τελευταίος αγώνας που θα σφυρίξουν. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι ακριβοδίκαιοι. Ας κερδίσει ο καλύτερος».

Το στόρι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα