Μαρούσι: Απέκτησε τον Ισμαέλ Σανόγκο (vid)

Μαρούσι: Απέκτησε τον Ισμαέλ Σανόγκο (vid)

Ο Ισμαέλ Σανόγκο

bet365

Στο Μαρούσι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ισμαέλ Σανόγκο, ο οποίος τις προηγούμενες 2 σεζόν ήταν στον Άρη.

Το Μαρούσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισμαέλ Σανόγκο, συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις προσθήκες στο ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, μετά από αυτές του Στόουβ και του Φρίντρικσον.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο 27χρονος φόργουορντ (2,03 μ.) βρισκόταν στον Άρη συμπληρώνοντας δύο χρόνια στους «κιτρινόμαυρους», έχοντας κατά μέσο όρο από 6,3 πόντους σε 19,4 λεπτά στη Stoiximan Basket League ενώ στο EuroCup μετρούσε 6,3 πόντους με 4,5 ριμπάουντ και 0,9 ασίστ σε 20:40 λεπτά εντός παρκέ.

Η ανακοίνωση του Αμαρουσίου για τον Σανόγκο

H KAE Γ.Σ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ανακοινώνει την απόκτηση του Ισμαέλ Σανόγκο. Είναι ένα οικείο πρόσωπο στο ελληνικό μπασκετικό κοινό αφού την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Basket League με την φανέλα του Άρη. Αποτελεί το τρίτο απόκτημα της ομάδας, μετά τους Φρίντρικσον-Στόουβ, υπέγραψε διετές συμβόλαιο και θα ενισχύσει την γραμμή των ψηλών, αφού αγωνίζεται και στις θέσεις του πάουερ-φόργουορντ και του σέντερ.
Ισμαέλ, καλωσόρισες στην οικογένεια του Αμαρουσίου

@Photo credits: eurokinissi, ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα