Αταμάν: «Κάναμε απλά το 2-2, δεν ήταν συνθήκες για ματς με τόσο ζέστη στο γήπεδο»

Newsroom
Αταμάν
Ο Εργκίν Αταμάν μιλώντας στην flash interview της ΕΡΤ στάθηκε μεταξύ άλλων στην... αφόρητη ζέστη που επικρατούσε στο ΣΕΦ ενώ απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Εργκίν Αταμάν έκανε λόγο για την άμυνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο αλλα υπογράμμισε ότι απλά και μόνο έγινε το 2-2 στη σειρά και τίποτε περισσότερο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τούρκος προπονητής

«Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις σε αυτήν την ατμόσφαιρα και κάτω από αυτές τις συνθήκες. Ήταν από τις πιο καυτές μέρες στην Αθήνα. Δεν μπορείς να παίξεις μπάσκετ σε αυτή την θερμοκρασία, το λέει και ο κανονισμός ξεκάθαρα καθώς πρέπει να είναι η θερμοκρασία στους 17 με 23 βαθμούς μέσα στο γήπεδο. Οπότε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες. Παίξαμε έξυπνα, ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο. Χρησιμοποιήσαμε καλά τον Ναν, ενώ ο Χουάντσο έκανε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα. Κερδίσαμε το παιχνίδι αλλά απλά κάναμε το 2-2. Έχουμε ένα ακόμα ματς στο ΟΑΚΑ».

Και κατέληξε: «Πρέπει να παίξουμε ένα ακόμα παιχνίδι για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Θα χρειαστεί να παίξουμε καλό μπάσκετ. Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε 51 πόντους, ενώ στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα στην άμυνα και ελέγξχαμε το ματς. Περιμένουμε σκληρό παιχνίδι την Παρασκευή».

 

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα