Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Τα δυο κρίσιμα άστοχα τρίποντα του Κάνααν (vid)

Newsroom
Τα δυο κρίσιμα άστοχα τρίποντα του Κάνααν στο φινάλε (vid)
Με τον δείκτη του σκορ στο 83-86, ο Αϊζάια Κάνααν προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα όμως τα τρίποντα του Αμερικανού γκαρντ στα τελευταία 30" δεν βρήκαν στόχο και ο Παναθηναϊκός κράτησε το προβάδισμα ως το φινάλε και τελικά έφυγε νικητής από το Φάληρο.

Η σειρά των τελικών της Stoiximan Basket League επιστρέφει το βράδυ της Παρασκευής (14/6, 21:15) στο ΟΑΚΑ για το κομβικό Game 5 που θα κρίνει τον πρωταθλητή.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε το 2-2 απέναντι στους Πειραιώτες έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Κέντρικ Ναν ενώ σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, ο Αϊζάια Κάνααν αστόχησε σε δυο προσπάθειες για τρίποντο στο φινάλε.

Ο Λεσόρ έκανε το 83-86 από τη γραμμή των βολών στα 39.8", στη συνέχεια ο Κάνααν αστόχησε από τα οκτώ μέτρα όμως μάζεψε ο ίδιος το επιθετικό ριμπάουντ, πάσαρε στον Πίτερς, εκείνος έδωσε ξανά στον Κάνααν που αστόχησε πάλι στα 21".

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα