Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η ένταση στο τέλος του ντέρμπι στην φυσούνα (vid)

Newsroom
ένταση
Με το που τελείωσε ο αγώνας υπήρξε μικρή ένταση ανάμεσα στους παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στη φυσούνα. Ο κόσμος των γηπεδούχων αποδοκίμαζε τους «πράσινους», ο Ναν τους έδειχνε πως δεν τους ακούει και οι γηπεδούχοι ζήτησαν τον λόγο.

Τελικός του φετινού πρωταθλήματος στην Stoiximan Basket League χωρίς ένταση δεν γίνεται και δεν θα μπορούσε ο 4ος να αποτελέσει εξαίρεση. Στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει μεγάλη νίκη επικρατώντας με 88-85 του Ολυμπιακού στέλνοντας τον τελικό σε 5ο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή.

Με το που τελείωσε το παιχνίδι υπήρξε ένταση ανάμεσα στους παίκτες. Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» πηγαίνοντας προς την φυσούνα αποδοκιμάζονταν από τον κόσμο του Ολυμπιακού, με τον Ναν να τους δείχνει πως δεν τους ακούει και τον Γκραντ να χειροκροτά ειρωνικά. Αυτό φάνηκε πως πείραξε τους γηπεδούχους παίκτες που με την σειρά τους κινήθηκαν προς το μέρος τους χωρίς ωστόσο να δοθεί συνέχεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα