Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του Game 5, πάνω από 200.000 στην αναμονή!

Newsroom
.
Ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί το βράδυ της Παρασκευής (14/6, 21:15) στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων ενώ πάνω από 200.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στην αναμονή στα πρώτα λεπτά της κυκλοφορίας τους!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επέστρεψε από το εις βάρος του 0-2 στη σειρά των τελικών της Stoiximan Basket League, κάνοντας το 2-2 κόντρα στον Ολυμπιακό και πλέον τα πάντα θα κριθούν στο ΟΑΚΑ την προσεχή Παρασκευή (14/6, 21:15).

Η «πράσινη» ΚΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων και πάνω από 200.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στην αναμονή από τα πρώτα λεπτά της κυκλοφορίας τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα more.com!

2

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, σας θελουμε ΟΛΟΥΣ εκεί!

 

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φιλάθλους της πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον πέμπτο τελικό (14/6, 21:15) του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο τίτλος του πρωταθλητή Ελλάδος κρίνεται στο ΟΑΚΑ… Κλείσε τη θέση σου και πάμε μαζί να φτάσουμε στην κατάκτηση ενός ακόμη τροπαίου».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα