Γκραντ: «Όταν έχεις έναν παίκτη όπως τον Ναν, του δίνεις την μπάλα και κάνεις στην άκρη»

Γκραντ: «Όταν έχεις έναν παίκτη όπως τον Ναν, του δίνεις την μπάλα και κάνεις στην άκρη»

Ο Τζέριαν Γκραντ.

bet365

Ο Τζέριαν Γκραντ μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, κόντρα στον Ολυμπιακό, στο Game 4 των τελικών.

Ο Τζέριαν Γκραντ, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό, στο Game 4 της σειράς, στάθηκε στην άμυνα της ομάδας του.

Αλλά και στην εξαιρετική εμφάνιση του Κέντρικ Ναν. Δήλωσε ανυπόμονος για το Game 5 της σειράς, την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ (21:15), όπου ήδη επικρατεί χαμός για την απόκτηση ενός εισιτηρίου.

«Ξέραμε ότι έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα. Επιτρέψαμε 50 πόντους, ήταν τόσοι πολλοί και γι' αυτό μιλήσαμε», είπε ο Γκραντ και πρόσθεσε αναφορικά με τη ζέστη που επικρατούσε στο ΣΕΦ: «Ήταν δύσκολο, αλλά το προπονητικό επιτελείο είχε κάνει εξαιρετική δουλειά, είχαμε παγωμένες πετσέτες, μας βοηθήσαν να το αντιμετωπίσουμε»

Ο Γκραντ αναφέρθηκε στο περιστατικό που έγινε στη φυσούνα του ΣΕΦ, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες: «Είναι η αντιπαλότητα. Δεν τους αρέσει που έχασαν στην έδρα τους, όπως δεν μας αρέσει που χάσαμε στη δική μας. Έτσι έχουν τα πράγματα».

«Έχουμε ένα εξαιρετικό σύνολο. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και έχουμε ακόμα ένα ματς για να τελειώσουμε τη δουλειά», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ και στη συνέχεια μίλησε για τον Ναν: «Όταν έχεις έναν παίκτη όπως τον Ναν, του δίνεις την μπάλα και κάνεις στην άκρη. Κάποια στιγμή έκανα ένα λάθος και ο κόουτς μου φώναζε να του δώσω την μπάλα. Και αυτό κάναμε στο 4ο δεκάλεπτο».

Όσο για την ατμόσφαιρα που περιμένει στο Game 5: «Περιμένω την καλύτερη ατμόσφαιρα της φετινής σεζόν. Την καλύτερη που έχω βρεθεί. Είμαι ενθουσιασμένος που έχουμε ακόμα ένα ματς για το πρωτάθλημα», είπε.

Η κουβέντα πήγε στην άμυνα και στο βραβείο του καλύτερου αμυντικού που κατέληξε στα χέρια του Τόμας Γουόκαπ: «Το έδωσαν στον Γουόκαπ, μπράβο του. Θα το ήθελα, αλλά τελείωσε αυτό», ενώ πρόσθεσε ότι θέλει να δει στο ριπλέι την τάπα στον Παπανικολάου.

Τέλος, μίλησε για τη... βενζίνη που έχει μείνει στο ντεπόζιτο, «Έχουμε βενζίνη για ένα ακόμα. Είμαστε ενθουσιασμένοι γι' αυτό», ενώ για τις δύο χαμένες βολές του Ναν στο τέλος του αγώνα υπογράμμισε: «Ποιος ενδιαφέρει που έχασε τις βολές; Μας κουβάλησε σε όλο το 4ο δεκάλεπτο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα