Παναθηναϊκός: Αναμένεται θερμή υποδοχή στους θριαμβευτές

Newsroom
.
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ετοιμάζει θερμή υποδοχή στους παίκτες του «τριφυλλιού» μετά την μεγάλη τους νίκη με 88-85 επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, μια νίκη που έστειλε την σειρά των τελικών σε 5ο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Με το που τελείωσε ο αγώνας στο ΣΕΦ και ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 88-85 του Ολυμπιακού στο 4ο τελικό της Stoiximan Basket League, στέλνοντας την σειρά σε 5ο παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ, οι φίλοι του «τριφυλλιού» ξεσηκώθηκαν.

Αρχικά μπήκαν για εισιτήριο του μεγάλου αγώνα της Παρασκευής, σε σημείο να έχουν μπει πάνω από 200.000 στην πλατφόρμα, ένας πραγματικά ασύλληπτος αριθμός. Οι φίλοι του «τριφυλλιού» όμως εκτός από τον παροξυσμό με τα εισιτήρια, ετοιμάζουν και θερμή υποδοχή στους παίκτες του Εργκίν Αταμάν στο ΟΑΚΑ, όπου αναμένεται να τους αποθεώσουν και να τους ζητήσουν το πρωτάθλημα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα