Γιαννακόπουλος: Στην κλήρωση των διαιτητών για το Game 5 των τελικών

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετέβη στα γραφεία της ΕΟΚ για να δώσει το παρών στην κλήρωση των διαιτητών για το Game 5 των τελικών που θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή στη Stoiximan Basket League (14/6, 21:15).

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έφερε στα ίσα τη σειρά των τελικών της Stoiximan Basket League μετά το «διπλό» στο ΣΕΦ και πλέον θα φιλοξενήσει το Game 5 στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (14/6, 21:15) όπου θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή.

Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετέβη το μεσημέρι της Πέμπτης 13/6 στα γραφεία της Ομοσπονδίας και θα δώσει το παρών στη διαδικασία της κλήρωσης των διαιτητών, έχοντας μαζί του τη Μαργαρίτα Θάνου, δικηγόρο της ομάδας, τον Basketball and communication director της ομάδας, Δημήτρη Κοντό, τον team manager, Σάββα Αρώνη και τον General Manager, Σταύρο Ντίνο.

Την ΚΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησε ο sports director της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Χρήστος Μπαφές.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα