Παναθηναϊκός AKTOR-Ολυμπιακός: Οι διαιτητές του Game 5 των τελικών που θα κρίνει τον τίτλο στο ΟΑΚΑ

Διαιτητες
Έγινε γνωστή η διαιτητική τριάδα του Game 5 των τελικών της Stoiximan Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό (14/6, 21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το Gazzetta).

Ο Παναθηναϊκός AKTOR περιμένει τον Ολυμπιακό (14/6, 21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το Gazzetta) στο Game 5 των τελικών της Stoiximan Basket League με τη σειρά στο 2-2 και η ΕΟΚ έκανε γνωστή την τριάδα των διαιτητών.

Όπως έγινε γνωστό, οι τρεις διαιτητές που ορίστηκαν να σφυρίξουν στο Game 5 είναι οι Γιώργος Πουρσανίδης, Ηλίας Καρπάνος και Γιώργος Κατραχούρας.

Τον γηπεδούχο Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν στη διαδικασία ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μαζί με τη νομικό της ομάδας, Μαργαρίτα Θάνου, τον Basketball and communication director της ομάδας, Δημήτρη Κοντό, τον team manager, Σάββα Αρώνη και τον General Manager, Σταύρο Ντίνο.

Την ΚΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησε στη διαδικασία ο sports director, Χρήστος Μπαφές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα